Meedoen

Hieronder kun je je werk in 3 fases uploaden.

  1. vul je gegevens in bij Titel & Omschrijving
  2. dan kun je procesfoto’s of een video van het maken uploaden bij Productie
  3. tot slot kun je foto’s of video’s van je eindwerk uploaden bij Werk

Zorg dus dat je ook foto’s van het maken hebt (bij procesfoto’s/video kun je denken aan schetsen, oefenen, repeteren, uitproberen, 1e versies van teksten, ruw filmmateriaal … van alles mag). Later zal dit op de stempagina te zien zijn en kan iedereen op je stemmen.

TIPS:

1. Zet alles van te voren klaar. 2. Kies een aantrekkelijk ‘eerste beeld’. 3. Na sluiting van de inzendingsperiode op 11 mei, kun je niets meer wijzigen. 4. Mocht je problemen ondervinden, mail dan naar socialmedia@cultuurprofielscholen.nl 

Het eerste beeld (jpg-bestand) wordt, samen met je naam en de titel van je werk, getoond op de overzichtspagina als thumbnail. Daarna ben je vrij om van alles te kiezen als extra materiaal. Kies eerst met een vinkje wat je wilt uploaden (afbeelding, video, enz.). Video-, film-, foto en geluidsbestanden worden straks direct op de site getoond. Andere bestanden worden niet getoond maar krijgen een downloadlink en zijn dus minder aantrekkelijk straks.

Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen doen.

Van 9 maart tot en met 8 mei (23:59 uur) 2024 zijn de inschrijvingen van de Antoine Gerrits Award 2023 geopend.

Van 9 mei 2024 tot en met 9 juni 2024 kan iedereen stemmen op de drie beste inzendingen. Breng dus óók je stem uit en vraag al je fans om mee te stemmen!