Voor docenten

De Vereniging CultuurProfielScholen heeft sinds 16 november 2017 een eigen jongeren award: De Antoine Gerrits Award!

Dit is een kunstwedstrijd voor alle jongeren in Nederland die actief bezig zijn binnen één van de vormen – of mixvormen – van beeldende kunst, fotografie, theater, cabaret, muziek, film, dans, literatuur of alle vormen van de moderne media zoals vlogs, blogs, spoken word of raps. Lees hier de spelregels.

Jongeren hebben soms een werk maar vooral vertrouwen nodig om deel te nemen. De inzending hoeft niet op school, bedacht, ontworpen of gemaakt te zijn!  Wel vragen we enkele procesfoto’s mee in te dienen. Zou u uw leerlingen daarom gericht willen helpen en steunen? Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met deze kunstwedstrijd wil de Vereniging CultuurProfielScholen kunsttalent in Nederland stimuleren en een podium bieden. Lees meer over de Vereniging CultuurProfielScholen op onze website.

Download hier de poster om uit te printen, op te hangen en je leerlingen enthousiast te maken voor de wedstrijd. We stellen je ondersteuning zeer op prijs!

Voor vragen kunt je contact opnemen met communicatie@cultuurprofielscholen.nl 

We gaan vertrouwelijk om met de gegevens van uw leerling om en delen deze nooit met derden.

  • Bij deelname vragen we toestemming om beeldmateriaal van het werk en foto’s bij de prijsuitreiking ten behoeve van de Antoine Gerrits Award te gebruiken.
  • Van de winnaars bewaren wij de persoonsgegevens in ons besloten archief.
  • De persoonsgegevens van alle overige deelnemers wissen wij na bekendmaking van de winnaar.

Verder zijn de AVG regels zoals opgesteld in de privacyverklaring van de Vereniging Cultuurprofielscholen van toepassing.