Winnaar Antoine Gerrits Award

Op … juni 2021 is {winnaar 2021} tijdens {een Livestream op Youtube} uitgeroepen tot de winnaar van de Antoine Gerrits Award 2021.

Tijdens de livestraeam presenteerden alle 5 vijf genomineerden hun werk in aanwezigheid van de jury, Antoine Gerrits, {jury 1}, {jury 2}: Astrid Rass en de vijf genomineerden. De jury vond het werk {…}het volledige juryrpport beschrijft het oordeel van de jury over alle vijf de genomineerden. {Voornaam/winnaar 2021}was {…haar/zijn reactie toevoegen.}. Je kunt de bijeenkomst terugkijken via De livestream Antoine Gerrits Award 2021.

Tijdens de livestream presenteerden alle 5 vijf genomineerden hun werk in aanwezigheid van de jury, Antoine Gerrits, {jury 1}, {jury 2}, Astrid Rass en de vijf genomineerden. De jury vond het werk {…}het volledige juryrpport beschrijft het oordeel van de jury over alle vijf de genomineerden. {Voornaam/winnaar 2021}was {…haar/zijn reactie toevoegen.}.

Van harte gefeliciteerd {winnaar 2021} en dank aan de genomineerden { nominy 1, nominy 2, nominy 3 en nominy 4} maar ook en zeker dank aan alle andere enthousiaste deelnemers die juist door hun deelname de ze kunstwedstrijd mogelijk maakten. Zien we jullie volgend jaar weer terug?

Je kunt deze bijeenkomst terugkijken via De livestream Antoine Gerrits Award 2021.